Wij werken voor

Aannemer

Aannemer

Als aannemer werkt u alleen maar samen met een partner op wie u kan bouwen. Een partner met dezelfde zin voor kwaliteit, stiptheid en nauwkeurigheid. Dankzij onze sterk uitgebouwde organisatie maken we van uw project een succesverhaal. Perfect afgewerkt en binnen de afgesproken timing. Een betonvloer voor een woning, kmo of groot industrieel project? Wij zijn uw partner! Discretie is daarbij verzekerd.

Bouwheer

Bouwheer

Staat u aan het hoofd van een onderneming of technische dienst en wilt u een betonvloer laten gieten? Dan kan u als bouwheer rechtstreeks bij ons terecht. Wij voeren uw project perfect en volgens al uw technische vereisten uit.

Architect en studiebureau

Architect en studiebureau

In ons vak horen denken én doen samen. Daarom helpen we architecten en studiebureaus graag bij het opmaken van lastenboeken. Of we passen ze heel concreet aan. Daarvoor voeren we meerdere studies en berekeningen uit. Daarnaast kan u rekenen op waardevol advies, gestoeld op meer dan 30 jaar ervaring. Bovendien verliezen we nooit de esthetiek uit het oog! Maak uw afspraak, wij gidsen u doorheen alle types, kleuren en afwerkingen. Perfect op maat, perfect voor uw project.

Onze garanties, uw vertrouwen

Onze garanties, uw vertrouwen

Elk project is een investering. Logisch dat u enkel met een partner wil werken die u 100% vertrouwt.

U kiest voor Betocor omdat u kiest voor:

  • Hoogstaand materiaal. Onze beton draagt het label van Benor. Zo bent u zeker van de allerhoogste kwaliteit aan beton.
  • De waarde van onze certificaten: ISO 9001:2008 kwaliteitscertificaat en VCA*-veiligheidscertificaat.
  • De technische voorlichting volgens WTCB. Wij werken volgens hun TV204, de handleiding voor goede praktijken inzake een betonvloer.
  • Experts. Betocor heeft een betontechnoloog in dienst. Een krak in het uitdenken van de juiste betonsamenstellingen voor uw project.
  • Een modern en uitgebreid machinepark en een ruime productkeuze.
Waar wacht u nog op? Neem vlug vrijblijvend contact met ons op!