Make it simple. Make it memorable. Make it inviting to look at.

Make it simple. Make it memorable. Make it inviting to look at.

Al meer dan 30 jaar liefde voor het vak

Uw betonspecialist

Uw betonspecialist

Als het op maatwerk aankomt, dan is Betocor uw specialist! Al meer dan 30 jaar geniet u van gegoten industriële beton-vloeren op uw maat. De liefde voor de materie en het vak is door de jaren heen alleen maar sterker en groter geworden.

Ons succes is uw succes. U krijgt bij Betocor gedreven, ervaren en opgeleide medewerkers, uitstekend materiaal en een goed geoliede organisatie. Uw garantie op mooi, kwaliteitsvol en bijzonder efficiënt uitgevoerd werk. Ontdek ook onze supervlakke betonvloeren.

Lees meer
Werkwijze

Werkwijze

Met Betocor plukt u de vruchten van wat een middelgrote speler u te bieden heeft. Wij schakelen snel en spelen vlug op uw behoeften in. Dankzij onze grote en stevige structuur kan u rekenen op opmerkelijk, doordacht en efficiënt werk.

Uw projectvoorbereiding en opvolging van de werken gebeuren volgens een vast script dat telkens weer zijn nut bewijst. Elke medewerker die op uw project ingezet wordt, heeft een specifieke taak. Zo laten we niets aan het toeval over en dat zal u merken!

Lees meer
Betocor als uw partner

Betocor als uw partner

U zoekt een partner op wie u kan bouwen. Een partner met zin voor kwaliteit, stiptheid en nauwkeurigheid. Dankzij onze sterk uitgebouwde organisatie maken we van uw project een succesverhaal.

Perfect afgewerkt en binnen de afgesproken timing.

Een betonvloer voor een woning, kmo of groot industrieel project?

Wij zijn uw partner!

Lees meer
Log in of registreer je
hier
om onze video te bekijken