Make it simple. Make it memorable. Make it inviting to look at.

Make it simple. Make it memorable. Make it inviting to look at.

Al meer dan 30 jaar liefde voor het vak

Uw betonspecialist

Uw betonspecialist

Als het op maatwerk aankomt, dan is Betocor uw specialist! Al meer dan 30 jaar geniet u van gegoten industriële beton-vloeren op uw maat. De liefde voor de materie en het vak is door de jaren heen alleen maar sterker en groter geworden.

Ons succes is uw succes. U krijgt bij Betocor gedreven, ervaren en opgeleide medewerkers, uitstekend materiaal en een goed geoliede organisatie. Uw garantie op mooi, kwaliteitsvol en bijzonder efficiënt uitgevoerd werk. Ontdek ook onze supervlakke betonvloeren.

Lees meer
Werkwijze

Werkwijze

Met Betocor plukt u de vruchten van wat een middelgrote speler u te bieden heeft. Wij schakelen snel en spelen vlug op uw behoeften in. Dankzij onze grote en stevige structuur kan u rekenen op opmerkelijk, doordacht en efficiënt werk.

Uw projectvoorbereiding en opvolging van de werken gebeuren volgens een vast script dat telkens weer zijn nut bewijst. Elke medewerker die op uw project ingezet wordt, heeft een specifieke taak. Zo laten we niets aan het toeval over en dat zal u merken!

Lees meer
Helpt uw betonvloer de winter door

Helpt uw betonvloer de winter door

U merkt de winterkou vast aan de gladheid van uw beton. Stockeer dit jaar geen strooizout, maar ga voor een betere oplossing: Cryotech® CMA van Proviron.

Waar strooizout zeer bijtend is en zowel het beton als passerende voertuigen aantast, is CMA veel milder. Dit ontijzingsmiddel is bovendien onschadelijk voor mensen of dieren en is milieuvriendelijk. Zelfs bij ijskoude temperaturen tot -15°C doen deze dooikorrels optimaal waar ze voor gemaakt zijn.

Download folder
Log in of registreer je
hier
om onze video te bekijken